01-09-11

TOMME DU JURA.

Comtékaas, "vin jaune", mont d'Or-kaas, tomme du Jura,wijn van Arbois of Bugey, worsten van Morteau of quenelles van Nantua en andere plaatselijke smaken zijn net zo zacht en rond als het Juragebergte.  Ze hebben ook elk hun eigen feest, route..........IMG_5126.JPG

22:48 Gepost door Dizze | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

...tegen wie zeg je het Dizze, heerlijkheden, maar met mate vooral vin jaune,oei oei...groetjes van rené

Gepost door: rené vanoirbeek | 02-09-11

Ik zou er zo willen in bijten Dizze! Ziet er heel lekker uit!
fijn weekend,
groetjes

Gepost door: Dominic | 02-09-11

't zijn juist die lekkere dingen die 't bergleven zo plezant maken... stukje kaas, stukje brood , glaasje witte wijn... moet er nog zand zijn ? :-)

Gepost door: Dirk | 04-09-11

Ik moet Dirk gelijk geven, hm! Mooi gefotografeerd.

Gepost door: Joke | 05-09-11

Heb deze nog nooit geproefd, maar vind alle kazen lekker !

Gepost door: AmaZony | 22-09-11

De commentaren zijn gesloten.